Valuta:
Nederland
Naar huis ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren


Verzendmethoden
Zodra wij uw betaling ontvangen, zullen we de hele wereld binnen 2-3 werkdagen aangenomen door EMS voor de levering van uw producten, is uw vracht verzendadres verwacht in 5-7 werkdagen naar links komen.

Teruggave beleid
We staan ​​alleen een volledige terugbetaling voor items die problemen veroorzaakt door ons, als het pakket niet alle accessoires en onderdelen werd geleverd, de kosten van accessoires en onderdelen van de totale prijs van het product zal worden afgetrokken en kan niet een gedeeltelijke rechtvaardiging terugbetaling, als om welke reden je nodig hebt om de grootte, de kleur of de terugbetaling te veranderen is vanwege onder de "In tegenstelling tot" de kosten van de levering van al zijn de prijs van het product zal worden afgetrokken.

Retourbeleid
Retourneren of uitwisselingen worden toegestaan, op voorwaarde dat de klant het product heeft gekocht via de website en het is binnen 30 dagen na de datum van ontvangst. Contacteer ons alsjeblieft.

Navigatie
Getoonde prijzen zijn exclusief verzendkosten en verpakkingen. Deze bedragen worden automatisch berekend in het bestelproces. Afzonderlijk aangegeven op punten die door de lading vervoerder worden afgeleverd wegens hun grootte en gewicht (scheepvaart items) is verantwoordelijk voor de verzendkosten. De vergoedingen en kosten voor de levering zijn voor rekening van de koper en niet inbegrepen in de aankoopprijs of de verzendkosten.

Orderannulering
Als u uw bestelling te annuleren, moet u online contact opnemen met onze klantenservice of direct mail ons. De meeste bestellingen worden verzonden binnen 1-3 dagen na de datum van de bestelling. Verzenden Bestellingen kunnen niet worden geannuleerd. Annulering aanvragen nadat de bestelling is verzonden worden behandeld in overeenstemming met onze terugkeer beleid.

Plan du site

Nous Contacter

Winkel voor basketbal sneakers

Uw ipadres is: 54.146.195.24     nike free run 2 , schoenen sale , jordan schoenen , asics gel lyte 3 , new balance sale , salomon schoenen